Lui Cardi B a cam început să îi placă pe platourile de filmare. Nu, nu este vorba despre cele de la videoclipuri, ci despre cele ale filmelor. Rapperița a reușit să mai bifeze un rol.

După producții precum ”Fast and furious 9” și ”Hustlers” alături de Jennifer Lopez, lui Cardi B i s-a deschis apetitul pentru cinematografie. La început de an, rapperița se poate lăuda cu un noul rol, de data asta într-o comedie. Ceea ce este și mai interesant este faptul că rapperița are rolul principal în producția ”Assisted Living”.

Cardi B nu s-a îndepărtat prea mult de personalitatea ei cu acest rol. Personajul ei este o escroacă gălăgioasă, pe nume Amber care trece prin fel de fel de peripeții. Chiar dacă momentan nu se știu prea multe detalii despre comedie, se estimează că în primăvară vor începe și filmările.

Recent, Cardi a postat pe contul de Instagram o imagine în care apare îmbracată într-o ținută de piele și, chiar dacă este o ținută compusă, lasă la vedere fix ce trebuie. Cu lenjeria pe afară și cu sânii aproape la vedere, Cardi și-a pus urmăritorii în cap, din nou. În timp ce a primit numai cuvinte de laudă de colegele de breaslă, din partea fanilor artista a primit doar critici. ”Arăți oribil”, a fost concluzia la care au ajuns urmăritorii lui Cardi.

Cardi, de abia așteptăm să te dezlănțui!