Face ce face și mai pleacă într-o vacanță. Delia profită de fiecare dată când are la dispoziție câteva zile libere, pentru a se relaxa. De data aceasta, artista a dat o fugă în Spania și a postat deja pe Instagram primele imagini din vacanță. 

Delia sărbătorește faptul că a lansat primul NFT și a plecat din nou în vacanță. Cântăreața a postat primele imagini din Spania, pe contul ei de Instagram. Delia a ales Madrid pentru a petrece câteva zile departe de agitația din București. Încă nu se știe dacă artista își va petrece doar acolo vacanța sau este doar un popas de câteva zile înainte să zboare într-o destinație mai îndepărtată. Delia ne-a obișnuit cu vacanțele exotice, așa că nu ar fi de mirare să o vedem peste câteva zile că postează de la malul oceanului. 

 

Delia nu este singura artistă de la noi care a ales Madridul ca destinație de relaxare în ultima vreme. Coincidența face ca și Lidia Buble să fi ales aceeași destinație de vacanță. Bubbly este deja de o săptămână în Madrid și și-a înnebunit fanii cu poze de acolo.