Oamenii din OMENIA care au înțeles că dar din dar se face Orașul Faptelor Bune. Maratonul dorințelor împlinite continuă în casa de sticlă din Oradea, iar fiecare voce care se aude în microfonul minunilor își are clopoțelul ei.

Scrisoarea ei a ajuns la noi scrisă de mână și din suflet. Au fost rânduri pline de durere de la un suflet care crede în minuni și care crede că le poate oferi unor oameni nevoiași, care trăiesc din 1300 lei pe lună, niște zile mai bune. Alex, băiatul femeii, despre care ne-a scris Maria mai are de plătit 5000 lei, pentru că acum ceva timp a făcut un credit la bancă. Voia doar să își salveze tatăl, dar nu a reușit.

Acum el și mama lui locuiesc în subsolul unui bloc, datorită primarului, dar au nevoie de ajutor. Mama lui are și ea probleme de sănătate, iar executorii au venit la un moment dat și i-au luat cel mai de preț lucru din casă...frigiderul.

Un om care a vrut să rămână anonim i-a plătit lui Alex datoria, iar alți oameni au reușit să le facă acestora un Crăciun fericit.