Așa artist, așa fani! Eminem are la activ multe recorduri, dar nici fanii lui nu se lasă mai prejos. Una dintre fanele artistului a bifat recent un record, iar ceea ce a făcut pentru asta i-a uimit pe mulți.

Eminem are mulți fani care îi apreciază muzica și sunt mereu acolo pentru el. Unii dintre ei duc ideea de fan la extreme și ajung în Cartea Recordurilor pentru asta. Este cazul lui Nikki Patterson, o fană de-ale lui Eminem din Detroit care are 16 tatuaje cu portretul rapperului. 

Într-un interviu acordat celor de la BBC, fana în vârstă de 35 de ani a declarat că pasiunea ei a început la 19 ani. Atunci și l-a desenat pentru prima dată pe Eminem și, până în prezent nu a încetat să mai adauge și alte tatuaje la colecție. Cele 16 portrete ale lui Eminem i-au adus lui Nikki recordul pentru persoana cu cele mai multe tatuaje cu același artist. How cool is that?!

Nici Eminem nu stă rău la capitolul recorduri. La începutul anului, rapperul lansa piesa ”Godzilla” de pe albumul "Music To Be Murdered By". Aceasta i-a purtat noroc și l-a adus în Guiness Book datorită celor 229 de cuvinte pe care Eminem le cântă în 30 de secunde. ”Godzilla” nu este singura prezență a lui Eminem în Cartea Recordurilor. În anul 2013, el a bifat recordul mondial pentru piesa cu cele mai multe cuvinte. ”Rap God” are 1.560 de cuvinte, iar în 15 secunde rapperul cântă 97 de cuvinte.