Videoclipul piesei "Lovely", lansat de către Billie Eilish și Khalid în urmă cu aproape trei ani, a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Billie știe deja cum va sărbători această reușită.

“Lovely” rămâne în continuare una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute piese ale lui Billie și este al doilea videoclip lansat de Billie care atinge acest prag, după "Bad Guy". Pe lângă documentar, în acest an, Billie Eilish pregătește și un photo book, o carte plină de poze selectate de ea. Billie Eilish va lansa cartea în variantă fizică, dar și ca e-book acompaniată de un audiobook, pe data de 11 Mai 2021.

În carte, fanii vor găsi povești care nu au mai fost expuse până acum, amintiri din viața personală și cariera artistei, de la începutul ei până la momentul în care a atins succesul, dar și câteva amintiri alături de părinții ei. Unde mai pui că toată această poveste despre drumul său în viață este povestită chiar de către Billie! 

Despre prima ei carte, Billie Eilish declară: “Am petrecut numeroase ore, în multe luni, căutând prin albumele de familie, alegând fiecare poză din aceasta carte. Sper să o iubiți la fel de mult ca mine.”

”BILLIE EILISH: THE WORLD'S A LITTLE BLURRY” va fi disponibil în cinematografe din februarie 2021.

”Nu am văzut nici măcar o secundă din acest documentar. Sunt șocată. Sunt speriată. Echipa a început să filmeze din iulie 2018. Cine acceptă să se filmeze atât de mult despre propria persoană fără să vadă o singură secundă?”, a declarat Billie pentru Female First.