Antonia și picii ei se înțeleg de minune. Artista petrece foarte mult timp cu cei mici și putem spune că Achim și Dominic sunt norocoși că au o mamă care le face toate mofturile.

Perioada de pandemie probabil a fost pe placul lui Achim și Dominic. Micuții Antoniei și ai lui Alex Velea au petrecut mult timp alături de părinții lor și au făcut ca fiecare zi să fie o distracție. Antonia este copilăroasă, iar asta a ajutat-o extrem de mult în relația cu mici. Artista nu spune nu dorințelor celor mici, așa că Insta story-urile ei par de multe ori desprinse din parcul de distracții.

Anto le-a făcut pe plac celor mici și au sărbătorit și Halloween-ul în mare fel, la fel ca în State. Dominic și Achim au participat la ateliere de sculptat dovleci și au fost mai pregătiți ca niciodată de ”Trick or treat?”.

Dominic pare că moștenește partea artistică a părinților, dar pe partea de pictură. Antonia a fost uimită să vadă talentul celui mic și nu a putut să nu le arate și urmăritorilor ei de pe Instagram ce desenează Dominic. Antonia deja își face griji și este speriată de ideea că timpul trece prea repede și că picii ei cresc. Dovada? Dominic este deja îndrăgostit, iar Antonia a fost șocată la aflarea veștii.