Pepe și Raluca au format timp de 8 ani unul dintre cele mai solide cupluri din industria muzicală. Chiar dacă Raluca nu a apărut la fel de mult ca Pepe în lumina reflectoarelor, aceasta a fost mereu acolo și l-a susținut în tot ce a făcut.

Pepe a demonstrat încă o dată că este un bărbat matur și și-a asumat vestea divorțului. Artistul a vrut ca fanii lui să afle vestea tristă chiar de la el. Aceasta a postat un filmuleț pe Youtube în care le-a confirmat urmăritorilor că el și Raluca vor merge pe drumuri separate, dar că se înțeleg foarte bine și că vor rămâne prieteni și după acest pas. Artistul și soția lor se vor implica și de acum încolo, dar separat, în educația și creșterea micuțelor Rosa și Maria.

”E trist, dar adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de două săptămâni. Ne înțelegem foarte bine. Ne-am asumat această separare și vrem să avem o comunicare bună pentru educația copiilor. Suntem doi oameni maturi. Nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate.”, a spus Pepe într-un videoclip postat pe canalul lui de Youtube.