Nicole Cherry nu are secrete fața de fanii ei. Artista le-a împărtășit de fiecare dată culisele meseriei de artist și fanii au văzut-o mereu cu zâmbetul pe buze. 

Nicole Cherry face parte în această perioadă din categoria celor afectați grav de pandemie. Artista este conștientă că lucrurile nu vor reveni prea curând la normal, iar asta o întristează. Nicole este dezamăgită de reacțiile pe care le-a generat în online scrisoare artiștilor către Guvern. Cireșica nu este singura în care urmăritorii au aruncat replici dure. Pe listă se mai află Delia, ADDA și mulți alți artiști care au fost criticați că cer ajutor de la stat în perioada asta.

Pe Nicole o întristează faptul că meseria de artist nu mai este deloc așa cum și-o imagina ea când era mică. Artista și-a spus oful în online, acolo unde și-a sfătuit fanii să dea dovadă de înțelegere și bunătate, mai ales în această perioadă dificilă.

”Îmi amintesc când eram mică și visam să fiu ca Andra, să cânt și să fiu cea mai tare. Mi se părea mie că viața de cântăreață e roz și că e totul ușor și tata îmi spunea << Lasă, Nicole! Cântăreață vrei să te faci? >> și nu înțelegeam de ce nu mă lăsa să fiu artistă. Ei bine, astăzi am înțeles. Nu mai gândiți lucruri urâte, nu mai spuneți lucruri urâte. Nu aveți idee cât de mult înseamnă cuvintele, ce energie pot să aibă și cum se întorc împotriva noastră. Așa că, încercați măcar acum pentru că este un an greu. Urmează o perioadă frumoasă!”, a spus Nicole.