Artiștii simt hitul de fiecare dată, dar înainte de a se gândi la milioanele de vizualizări, aceștia se gândesc la cât de bine îi reprezintă o anumită piesă. Este și cazul următoarei artiste care, deși a fost la un pas de a înregistra două hituri, a spus ”pas” și este mândră de alegerea ei.

Vocile se bat pe hituri și oricât de bine ar suna demo-ul unei piese, atunci când este cântată de un anumit artist, acesta își pune amprenta asupra ei. Nu puține au fost dățile în care artiștii au refuzat anumite piese pentru că nu rezonau total cu ele și, chiar dacă au ajuns hit în portofoliul altcuiva, nu au regretat asta. 

Andra este una dintre artistele de top, așa că nu este de mirare faptul că majoritatea compozitorilor se luptă ca piesele lor să fie cântate de ea. În timp, artista și-a ales cu mare atenție echipa care lucrează pentru ea, iar membrii acesteia o cunosc foarte bine pe artistă. Andra a primit multe piese și colabărări huge, precum cea cu David Bisbal sau Enrique Iglesias. Pe unele le-a înregistrat, iar pe altele le-a refuzat din prima. 

Este cazul pieselor ”Pe aripi de vânt” care a ajuns la Delia și a relansat-o și ”Cu un picior în Rai” de la JO. ”Am avut un demo la o piesă și am considerat că melodia aia nu e pentru mine. La un moment dat, acea melodie a devenit no.1 la un alt artist. Dacă a fost la mine și n-am simțit că-i pentru mine, era clar că îi era destinată acelui artist. Cred foarte mult în instinct.”