Fără doar și poate divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West este ruptura anului. Dacă până acum cei doi obișnuiau să fie best parteners in crime, acum s-au produs multe schimbări la care nici măcar ei nu se așteptau.

Kim Kardashian a fost capabilă să facă ceea ce pentru unii ar fi putut părea imposibil. Miliardara a făcut pasul cel mare și a depus actele de divorț. Chiar dacă mulți se așteptau ca asta să fie o separare în mod oficial, iar cei doi să își continue relația de prietenie, well, realitatea este alta. Pe lângă faptul că rapperul este bipolar și nu are o problemă cu asta, se pare că este și genul de persoană care nu vrea să privească înapoi.

Kanye și-a schimbat toate numerele de telefon fără să o anunțe pe Kim sau pe cineva din anturajul ei. Mai mult decât atât, rapperul și-a luat toate lucrurile din casa în care locuia împreună cu fosta lui soție. Nu mai este cale de întoarcere, iar unii au prezis încă de anul trecut divorțul. Pe cei doi îi unesc copiii care în urma divorțului vor rămâne la Kim, iar marea întrebare este cum vor gestiona vizitele și întâlnirile cu cei mici, având în vedere că miliardara Kim și rapperul Kanye nu își mai vorbesc.

Well, that's a thing!