Selena Gomez adoră să își suprindă fanii, doar că de data aceasta veștile nu sunt întocmai dintre cele mai bune. Artista este vedeta celui mai nou număr al publicației Vogue, iar cu această ocazie și-a dezvăluit și planurile de viitor.

Selena Gomez a depășit demult etapa depresiei din cauza pandemiei și s-a refugiat în muzică. Artista se pregătește să lanseze vinerea aceasta noul ei album în spaniolă, ”Revelation” și cu această ocazia a acordat un interviu celor de la Vogue. Selena este vedeta principală al celui mai recent număr al publicației și a realizat un shooting impresionant chiar la ea acasă.

Soon-to-be. Selena Gomez lansează album nou. Artista a anunțat deja tracklinsting-ul pe Instagram

”Este greu să continui să faci muzică mai ales în momentul în care lumea nu te mai ia în serios. Am avut momente în care m-am întrebat <<Care este scopul?>>, <<De ce fac asta?>>. ”Lose you to love me” a fost, din punctul meu de vedere, cea mai bună piesă pe care am lansat-o și, totuși, pe unii nu a fost suficient. Cred că multă lume se bucură de muzica mea și pentru asta sunt recunoscătoare și pentru ei continui să fac asta. Data viitoare când voi lansa un album, va fi diferit. Vreau să mai acord o ultimă șansă înainte de a mă retrage probabil din muzică.”, a spus Selena.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)