Lady Gaga le-a pregătit fanilor o surpriză dulce, dulce de tot! După ce și-a făcut debutul în industria cosmeticelor, acum, artista a schimbat direcția.

Lady Gaga o face și pe asta! Artista tocmai și-a anunțat fanii de pe Instagram că în curând vor putea gusta din biscuiții ei. Gaga a bifat un parteneriat cu cei de la Oreo, iar biscuiții ei arată foarte bine. Cu o cremă verde și blat roz, biscuiții din gama Oreo x Chromatica vor fi disponibili în curând. Nu știm dacă există șanse ca biscuiții să ajungă și la noi, dar nu ne-am supăra să gustăm din creațiile lui Lady Gaga.

Gaga a convins toți regizorii că are talent la actorie după ce a apărut în ”A star is born” și ”American Horror Story”, iar proiectele nu au încetat să apară. Artista a confirmat prezența într-o dramă de familie, ”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed.”

Filmul este programat să apară pe 24 noiembrie 2021, iar Lady Gaga le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu toate schimbările care vor apărea. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)