Succesul nu este pentru oricine. Oricât de simplu ar putea părea totul din exterior, în interior lucrurile sunt mult mai complicate. Succesul vine la pachet cu multe ore nedormite, petrecute în studioul de înregistări și drumuri multe către concerte.

Artistele din afară sunt din ce în ce mai copleșite de succes, dar și de efectele pandemiei. Megan Thee Stallion este o descoperire a TikTok-ului, iar de la o piesă virală până la primul album și zeci de colaborări de sute de milioane a mai fost doar un pas. Megan a fost lovită de succes fix când se aștepta cel mai puțin, iar acum, la câteva luni de la lansarea albumului ”Good news”, artista simte nevoia unei pauze.

Megan Thee Stallion nu este chiar atât de ”savage”. Artista încă mai merge la școală

Megan și-a anunțat fanii de pe Instagram că se retrage din muzică printr-un videoclip inspirat de grafica albumului său. ”Megan Thee Stallion se reîncarcă. Din cauza stilului de viață solicitant, Meg a intra acum într-o perioadă de regenerare și se pregătește pentru ce va urma. În absența ei, echipa de management a artistei se va ocupa de postările din social media în numele artistei.”