După un proces de divorț care s-a întins pe aproape trei ani, Adele este liberă să iubească din nou. Artista a așteptat să se pronunțe divorțul de tatăl copilului ei, pentru a se afișa cu noul ei iubit și a pus presa pe jar în ultimele luni. 

În timp ce toată lumea credea că Adele s-a combinat cu un rapper celebru, pe care îl știe de câțiva ani, artista s-a afișat în public cu un alt bărbat. După ce la începutul anului a fost la o petrecere cu rapper-ul Skepta și ziarele au început să scrie că au o relație, s-a aflat că cei doi erau doar buni prieteni și că partenerul ei este altul. Cântăreața britanică are o relație cu Rich Paul, un agest sportiv foarte cunoscut în S.U.A., care îi reprezintă pe cei mai importanți jucători din NBA și NFL. 

Cei doi au fost fotografiați la un meci de baschet în luna iulie, iar o sursă apropiată lui Adele a declarat că artista nu se mai ferește de ochii lumii și că și-a asumat complet noua relație. ”Este foarte fericită și îi place să fie în compania lui, să se învârtă în lumea sportului și să îi cunoască prietenii. Nu mai este preocupată să își țină viața personală doar pentru ea, este foarte fericită cu Rich”, a spus cineva din anturajul lui Adele pentru revista Elle.