Dacă nu ea, atunci cine? Alexandra Stan și-a obișnuit urmăritorii cu poze sexy, iar acum, când experimentează statutul de burlăciță, artista este mai provocatoare ca niciodată.

De când este singură, Alexandra Stan parcă profită din ce în ce mai mult de acest statut. Artista a făcut un obicei din a posta imagini provocatoare pe contul de Instagram și nici de data aceasta nu s-a abătut de la regulă. Fanii nu sunt deloc supărați, din contră, apreciază în număr cât mai mare imaginile artistei de pe Instagram. 

Alexandra Stan a urcat pe contul de Instagram o serie de imagini în care apare îmbrăcată într-o rochie elegantă, dar altceva a atras atenția fanilor. Artista a renunțat la accesorii, a optat pentru o singură curea și se pare că a uitat și de lenjeria intimă. Alexandra a reușit să adune 65 de mii de aprecieri la cele trei poze și multe comentarii din partea fanilor. Majoritatea decide și chiar dacă au fost și câteva guri rele care i-au sugerat ca data viitoare să opteze pentru mai puțin machiaj, important este că fanii au fost surprinși de apariția artistei.

Pe Alexandra Stan o puteți urmări pe scena de la Marea Unire ZU, cel mai mare concert din România, pe 30 noiembrie și 1 decembrie pe Antena 1, după ”Chefi la cuțite”, dar și pe Facebook-ul Radio ZU și online pe radiozu.ro.