Trebuie să recunoaștem că pandemia de Coronavirus a dat peste cap planurile de travel de anul trecut și, la cum evoluează lucrurile, se pare că și pe cele de anul acesta. Dacă nu ești printre norocoșii care au reușit să ia un zbor către Bali, avem noi soluția.

Dacă faci parte din categoria persoanelor care sunt travel addict, atunci cu siguranță în această perioadă ți-ai refăcut traseul destinațiilor turistice. Călătoriile în afara țării sunt mult mai complicate în această perioadă, iar dacă vrei să scapi de anumite bătai de cap, poți apela la locațiile din România.

Cine a zis că la noi în țară nu te poți simți bine? Situațiile de criză cer măsuri de criză. Așa că dacă nu ai cum să ajungi în Bali anul acesta sau în viitorul apropiat, soluția este la o aruncătură de băț. Căsuțele din copac din Transilvania sunt alegerea perfectă atunci când vrei să ai parte de un view exotic la câțiva kilometri de casă.

Transylvania Log Cabins se află în Peșteana, județul Hunedoara. Dacă ai de gând să faci o mică escapadă, profilul de Instagram dedicat locației de asigură că vei avea parte de o experiență minunată în cadrul celor trei căsuțe în copac care sunt dotate și cu terasă.