În zilele bune ale relaţiei lor, Andreea Bălan şi Keo au construit împreună un duplex, în Pipera. La mai puţin de o lună de la despărţirea lor, Andreea a anunţat la “Popescu şi Flick” că între ei nu mai e cale de întoarcere, din moment ce, mai nou, îi desparte…un zid. Unul adevărat, din beton. 

Pentru a avea fiecare partea lui de intimitate, Andreea şi Keo au construit un zid în mijlocul curţii. 

“Când am făcut casa, aceasta era doar compartimentată să arate ca un duplex, dar nu exista zidul. După ce ne-am despărţit, am tras un zid…eu l-am tras.”, a spus Andreea Bălan la emisiunea “Popescu şi Flick”, pe care o poţi vedea în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 22:05, la ZU TV.

Andreea a mai povestit că nu s-a mai întâlnit niciodată cu fostul ei iubit de când a construit zidul, mai ales că acesta nu locuieşte în partea lui de duplex, ci vine doar la studio, adică la serviciu. 

Pe pagina personală de Facebook, Andreea i-a dezvăluit unei admiratoare şi de ce s-a despărţit de Keo: “Dacă după opt ani de relaţie, nu a vrut nici căsătorie, nici copil, e clar că e o problemă gravă, iar locul meu nu e lângă el.”