Fanilor nu le scapă nimic și, de multe ori, observă detalii la care nici nu te-ai gândi. Așa se face că uneori le dau de gol pe starurile lor preferate cu privire la anumite evenimente din viețile lor, înainte ca ele să facă anunțurile oficiale. 

Așa s-a întâmplat și acum, când cei care o urmăresc pe Camila Cabello pe TikTok au observat un inel strălucitor pe degetul ei. Atât le-a trebuit să tragă concluzia că Shawn Mendes a cerut-o de soție pe iubita lui. Secțiunea de comentarii s-a umplut de reacții cu privire la inel și de speculații privind o eventuală logodnă. Iar de aici până la vestea că Shawn și Camilla se gândesc la nuntă nu a fost decât un singur pas. 

Awkward! Shawn Mendes și Camila Cabello au avut parte de o întâmplare penibilă la ieșirea dintr-un restaurant

Entuziasmul fanilor cuplului Shawmilla s-a stins repede, când cineva a comentat și a scris că: ”Oameni buni, clipul e filmat cu camera frontală și imaginea este inversată. Inelul este pe degetul de la mâna dreaptă, nu de la mâna stângă”. Shawn și Camilla sunt împreună de mai bine de doi ani, așa că nu este de mirare că fanii lor așteaptă cu sufletul la gură ca artiștii să facă pasul cel mare și Shawn să pună un inel pe degetul ei. 

 

@camilacabello

just showin u my daily work out routine

♬ Don't Go Yet - Camila Cabello