Atunci când ești vedetă și le arăți fanilor bucăți din viața ta de zi cu zi, îți asumi să mai primești și hate din când în când. Iar Andra a simțit-o pe propria piele, după ce a postat pe internet un nou vlog cu familia. 

Andra a postat pe Facebook un teaser pentru cel mai nou vlog al fetiței sale, dar fanilor le-a sărit în ochi un detaliu care a generat o mulțime de comentarii. În filmarea făcută în mașină, se vede că Eva, fetița Andrei, stă pe locul din spate, cu centura de siguranță, însă nu o poartă în mod corespunzător. Unul dintre prietenii virtuali i-a atras atenția Andrei într-un mod elegant și i-a transmis că la vârsta ei, Eva ar trebui să stea într-un scaun special pentru copii. 

”Ca sfat, nu hate! Pune centura Evei peste claviculă, nu la subraț. Apoi, orice copil de vârsta ei ar trebui să fie transportat într-un scaun adecvat. Fii un exemplu și hai să le arăți oamenilor cum se face. Fizica nu ține cont de celebritate, costul mașinii sau like-urile din social media. Drumuri bune!” - acesta a fost comentariul care a atras peste 1000 de reacții și zeci de răspunsuri. Până și artistei i-a atras atenția și a răspuns că va ține cont de mesaj pe viitor.