Nu postează des, dar și când o face... Selena Gomez a făcut un filmuleț pentru TikTok care s-a viralizat, datorită mesajului pe care îl transmite. Selena vorbește despre relații și mulți au interpretat mesajul ca fiind un atac subtil la adresa foștilor iubiți. 

Selena a făcut un filmuleț care i-a cam pus pe gânduri pe urmăritorii ei de pe TikTok. Artista bea suc dintr-o doză, în timp ce face lip-sync pe vocea unui tip care spune: ”Deci, vrei să-mi spui că poți să-i citești astrograma, dar nu poți să vezi semnele îngrijorătoare într-o relație?” Filmulețul a adunat peste trei milioane de like-uri în două zile, iar cei care l-au văzut l-au interpretat în fel și chip. Mulți dintre cei care o urmăresc pe artistă au spus că ar fi un atac subtil la adresa foștilor iubiți, Justin Bieber și The Weeknd, printre alții. 

Nu ar fi de mirare să fie așa, cu atât mai mult cu cât Selena a declarat, într-un interviu acordat recent, că are senzația că toate fostele ei relații au fost blestemate. ”Am fost expusă la anumite lucruri, în relații, încă de când eram prea tânără. Cred că majoritatea experiențelor mele sentimentale au fost blestemate. M-am simțit inferioară în relațiile din trecut, niciodată egală cu partenerul meu”, a declarat artista pentru Vogue Australia. 

 

@selenagomez

Sis

♬ original sound - Owen Unruh