Lui Miley Cyrus îi priește statul de burlacă. Artista s-a redescoperit de când i-a spus adio lui Cody Simpson și se pare că acum a pus ochii pe un alt artist.

Miley Cyrus nu are gusturile rele. De fapt, nu a avut niciodată gusturile rele. Artista este singură de ceva timp și se pare că îi priește destul de bine. Miley s-a reinventat, a început o nouă etapă în cariera muzicală și a adoptat și un alt stil vestimentar în care se regăsește mai mult ca oricând. 

În decembrie anul trecut, Miley a fost invitată laHeart Radio unde a oferit un interviu sincer despre planurile de viitor. Cum prezența ei a coincis cu perioada sărbătorilor, moderatorul emisiunii, Mark Wright i-a adresat o întrebare tematică: ”Cu cine ar alege să se sărute sub vâsc dintre Justin Bieber și Harry Styles?” Artista nu a stat prea mult pe gânduri și se pare că nu i-a fost greu să ofere un raspuns sincer. Miley este prietenă foarte bună cu Justin, așa că singura variantă a rămas Harry Styles.

Asumată din fire, Miley și-a motivat răspunsul: ”Harry Styles arată foarte bine!”

De atunci și până acum, Miley Cyrus nu a mai scăpat de obsesia ei pentru Harry Styles și aproape că nu există zi în care să nu-i pronunțe numele. Recent, artista a postat un colaj de poze provocatoare, așa cum și-a obișnuit deja fanii alături de care a scris ”aceste poze au fost făcute de Harry Styles”.

Hmmm... oare este adevărat?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)