Anul 2021 de abia a început, dar sună destul de bine. Chiar dacă nu sunt semne de ameliorare a măsurile impuse de pandemie, în materie de muzică nu vom duce lipsă de piese bune.

Anul 2021 se pare că este anul colaborărilor. După Billie Eilish și Rosalia, Maroon 5 și Jason Derulo, se pare că Ariana Grande este următoarea artista care vrea să bifeze o colaborare cu una dintre cele mai apreciate trupe k-pop. Ari s-a gândit că o piesă lansată alături de BTS nu are cum să nu devină hit. Momentan, artiștii nu au confirmat nimic, dar presa din afară speculează că artiștii vor intra în curând în studioul de înregistrări.

Urmăritorii artiștilor știu că cei din trupa k-pop sunt fani Ariana Grande, mai ales după momentul în care Jungkook a fost la concertul Arianei. Artista a fost foarte încântată să îl vadă pe Jungkook şi nu a ratat ocazia de a le arăta asta şi fanilor. Grande a postat pe Instagram poza cu Jungkook alături de mesajul: "Îți mulțumesc foarte mult că ai venit la show-ul meu, Jungkook. Înseamnă foarte mult pentru mine. Te iubesc foarte mult!".