Kourtney Kardashian a decis să păstreze o relație de prietenie cu tatăl copiilor ei, Scott Disick și să acorde o nouă șansă iubirii. Membra clanului Kardashian are o relație de câteva luni cu Travis Baker, iar lucrurile par că sunt mai serioase ca niciodată.

Kourtney a fost mereu cea mai secretoasă din familia Kardashian și, deși mereu și-a ținut departe de ochii curioșilor relațiile, de data asta a simțit că este nevoie ca Instagramul să știe care sunt sentimentele ei pentru Travis Baker. Cei doi au fost destul de sfioși la început și erau destul de zgârciți cu imaginile, dar acum Instagramul lor este plin de poze de cuplu.

Kourtney este destul de sceptică atunci când vine vorba de relații și sentimente, dar se pare că Travis a convins-o cu cel mai recent gest al lui. Iubitul lui Kourtney și-a tatuat numele ei chiar pe piept. Cea care s-a lăudat cu tatuajul a fost Kourt, iar imaginea a primit comentarii de la toți prietenii ei, inclusiv un ”goals” de la Addsion Rae. 

Kourt și Travis Barker sunt împreună de ceva timp, iar de Valentine's Day au decis că este timpul să se comporte ca un cuplu adevărat. Cum? Au postat prima lor imagine în doi. Kourtney a publicat pe contul de Instagram o imagine cu mâna ei și cu cea a lui Travis, iar comentariile nu au încetat să apară.