Kylie Jenner face ce face și e luată din noi în vizor de fani. Cele mai recent postări ale miliardei au stârnit răsul tuturor celor de pe Twitter, iar glumele au fost la ordinea zilei.

Kylie Jenner a intrat în vizorul fani și nu tocmai în cel mai bun mod posibil. Miliardara a postat câteva imagini făcute acasă, iar detaliul care a atras atenția urmăritorilor a fost dușul acesteia. Ceea ce a stârnit amuzamentul fanilor a fost dimensiunea dușului. Toată lumea se aștepta ca toate lucrurile din baia miliardarei să fie luxoase și opulente, dar se pare că adevărul este altul. Cu siguranță, dușul a fost unul scump, dar fanii nu au mai ținut cont atunci când au creat pe Twitter trendul ”recomandați-i lui Kylie un instalator”.

A mai observat cineva dimensiunea dușului și presiunea apei? Cineva să cheme cât mai repede un instalator” sau ”Până și lacrimile mele au presiunea mai mare decât apa de la Kylie din baie” au scris urmăritorii pe Twitter.  Oricât de mult ar fi criticată, Kylie știe că și reclama negativă este tot reclamă și profită de asta din plin.