La asta nu ne-am fi așteptat! Se pare că Dua Lipa și iubitul ei, Anwar Hadid au descoperit mâncarea românească și le-a plăcut mult de tot. Stai să vezi ce preparat au ales!

Mâncarea tradițională românească a depășit orice graniță. Preparatele noastre au ajuns chiar și la Dua Lipa și la iubitul ei, Anwar Hadid care au fost pur și simplu cuceriți de gusturi românești. Cuplu a încercat celebrii mici și au postat imediat experiența lor pe Instagram. Cel care a știut parțial cum se mănâncă a fost Anwar care a folosit și muștar. În schimb, iubita lui, Dua a fost amuzată de modul în care a decis ea să savureze preparatul. Dua, data viitoare nu face sandviș cu ei!

Recent, pasiunea artistei pentru sport i-a convins pe cei de la Puma și astfel a devenit imaginea brand-ului pentru articole sportive destinate femeilor. Dua petrece mult timp în sala de repetiții și așa s-a îndrăgostit de piesele vestimentare Puma. Artista a făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde fanii au felicitat-o pentru reușită.

Dua va fi imaginea campania ”She moves us” care cuprinde articole create special pentru femeile active, care iubesc mișcarea și care vor să se simtă bine în fiecare moment.