În clubul îngerașilor Victoria a devenit un trend ca modelele să își țină cât mai bine ascunsă sarcina. După Gigi Hadid, o altă colegă a ținut ascunsă sarcină până în momentul în care a apărut pe coperta Vogue.

Anul 2020 este anul mămicilor în industria modelling-ului. Cea care a dat startul a fost Gigi Hadid care și-a anunțat sarcina la începutul anului, de ziua ei, iar acum o altă colegă de-ale ei a dat vestea cea mare. Emily Ratajkowski și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că anul 2021 o va surprinde cu cel mai important rol, cel de mămică. Modelul apare pe cea mai recentă copertă a publicație Vogue, acolo unde a oferit detalii despre cele mai frumoase momente din viața ei. 

Dacă Emily este foarte deschisă atunci când vine vorba de sexul bebelușului, soțul ei, Sebastian Bear-McClard este speriat de gândul că ar putea fi tată de fată. ”Avem o teorie complexă atunci când vine vorba de sexul copilului nostru. Chiar dacă toată lumea ne întreabă ce vrem , cred că nu vom ști exact ce sex are până nu va împlini 18 ani. Este o alegere pe care el sau ea va trebui să o facă.”, a declarat Emily.