Topul Forbes este unul dintre cele mai așteptate topuri din lume. Ca în fiecare an, clasificarea oferă anumite răsturnări de situație, iar acum, în 2020, cea mai mare surpriză vine din partea familiei Kardashian.

Mulți ani la rând, familia Kardashian este o prezență permanentă în topul Forbes. Gheața a fost spartă de Kylie care după ce și-a construit imperiul Kylie Cosmetics a început să genereze venituri de milioane de dolari. Astfel, Kylie a ajuns în topul Forbes și a devenit cea mai tânără miliardară self made. 

2020 nu i-a adus cea mai bună veste lui Kylie. Cei de la Forbes au decis să o excludă din topul miliardarilor după ce au descoperit că aceasta a mințit în legătură cu averea ei. Forbes a revizuit estimările și a ajuns la o concluzie. Cifra de afaceri realizată de Kylie în 2018 corespunde aproximativ unei treimi din suma dată de aceasta.

Veștile proaste continuă pentru familia Kardashian care la final de an a aflat că anul acesta nu este inclusă în topul Forbes. Pe lista celor bogați se află Rihanna, Taylor Swift, Beyonce și Oprah care ocupă locurile 69, 82, 73 și 20. Pozițiile fruntașe ale topului sunt ocupate de oameni de afaceri și politicieni.