Adele e regina muzicii în acest moment. E practic imposibil să nu fi ascultat cea mai nouă piesă lansată de englezoaică dacă ai existat în ultimele două săptămâni. "Hello" devine uşor, dar sigur cea mai tare piesă din acest an şi una din cele mai importante din istorie.

VIDEO LOL: Toată lumea o sună pe Adele. Trebuie să vezi cea mai tare parodie pentru "Hello"!

Avem opt motive care susțin această afirmație:

A intrat în Billboard Hot 100 direct pe primul loc şi a devenit a 24-a piesă din istorie care reuşeşte această performanță.

Doar în S.U.A. a vândut în prima săptămână de la lansare peste 1.110.000 de copii. Precedentul record îi aparținea lui Flo Rida care în 2009 a vândit aproximativ 636.000 de copii pentru piesa "Right Round".

L-a "bătut" pe Justin Bieber care a lansat în aceeaşi zi cu "Hello" piesa "Sorry". Track-ul lui Biebs a fost "download-at" de 277.000 de ori.

În S.U.A. piesa a fost difuzată deja de peste 60 de milioane de ori (TV, radio, radio online)

A încheiat cele şase săptămâni în care The Weeknd a ocupat cu "The Hills" prima poziție în Billboard Hot 100.

E cea dea cincea melodie care conține cuvântul "hello" în titlu ce ajunge pe primul loc în topurile din S.U.A. Precedenta i-a aparținut lui Lionel Richie în 1984.

A debutat pe primul loc în topurile din: Australia, Belgia, Canada, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Israel, Italia, Liban, Luxemburg, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Scoția, Slovacia şi Elveția.

E cel de-al patrulea single lansat de Adele ce ajunge pe primul loc în topurile din State după "Rolling In The Deep,” “Someone Like You” şi “Set Fire To The Rain.”