Multe vedete au fost prezente la Premiile Grammy 2019, dar au fost și destul de multe care nu și-a făcut simțită prezența.

Nici ei nu pot fi în două locuri în același timp, iar foarte mulți au ales să meargă în altă parte decât să se prezinte la Gala Premiilor Grammy 2020 sau, pur și simplu, să privească evenimentul de acasă, cum a fost cazul Selenei Gomez. Taylor Swift, Ed Sheeran și Beyonce se numără și ele printre cele cărora li s-a simțit lipsa în cadrul evenimentului. 

Uite cine nu s-a prezentat la Grammy 2020: 

Taylor Swift a lipsit anul acesta de la Grammy Awards, deși a fost nominalizată la categoriile "cântecul anului" ("Lover"), "cel mai bun album pop" ("Lover") şi "cea mai bună interpretare solo" ("You Need to Calm Down"). Taylor Swift a postat pe p rețea socială o imagine din Londra alături de descrierea ''Mă pregătesc să acord niște felicitări'', după ce ''The Favourite'', filmul în care joacă iubitul ei, Joe Alwyn a primit șapte premii la gala BAFTA. 

Beyonce și Jay-Z. Celebrul cuplu nu a fost prezent la marele eveniment, deși Queen B a fost nominalizată la patru categorii. Se pare că cei doi au semnat prezența doar la the Roc Nation's pre-Grammy brunch și Clive Davis pre-Grammy Gala.

Lady Gaga a decis să lipsească anul acesta de la Grammys, preferând să sărbătoarească lansarea propriul brand de produse de beauty, Haus Laboratories alături de fanii ei.

Ed Sheeran nu a fost nici el prezent, deși a fost nominalizat la categoria Best pop vocal album. Acesta împreună cu soția lui, Cherry se află în vacanță după ce artistul a anunțat că se retrage din muzică și de pe rețelele sociale.

Selena Gomez la fel ca și buna ei prietenă, Taylor Swift, a decis să nu se prezinte anul acesta la Grammy. Aceasta a urmărit show-ul de acasă și i-a transmis lui Demi Lovato cele mai frumoase cuvinte pentru prestația ei.

Post Malone. Deși toți își doreau să il vadă pe Post Malone la Grammy, mai ales că acesta a fost nominalizat la două categorii, acesta nu a putut să își facă apariția deoarece se află în plină desfășurare a turneului ”Runaway”.

Deși toți se așteptau să fie prezentă alături de tatăl ei, Billy Ray Cyrus, de mama ei, Tish Cyrus și de sora mai mică, Noah Cyrus, Miley Cyrus a decis să stea acasă, mai ales că avut probleme cu vocea anul trecut.