Fanii 5GANG duc dorul unei piesei noi lansate sau a unui vlog în formulă completă. Selly a mai postat de canalul lui de Youtube vloguri în care și-a indus fanii în eroare cu privire la soarta trupei, de data asta vloggerul a spus adevărul despre cât timp mai vede el 5GANG un proiect muzical de succes.

Selly tocmai ce s-a retras din televiziune și a încheiat proiectul ”Selly show”. Vloggerul a recunoscut că odată cu debutul în televiziune a pus pe plan secund 5GANG și că are de gând să redreseze lucrurile. Selly a fost invitat în weekend la un podcact unde a abordat cele mai controversate subiecte legate de viața personală și profesională și a recunoscut cât va mai avea succes 5GANG în viziunea lui.

”Cu 5GANG o să reluăm acum lucrurile. Practic, odată cu Selly Show, eu a trebuit să tai din ceva și nu aveam cum să mă ocup și de asta. Am reînceput să facem vloguri, o să facem un film la sfârșit de an. Cred că o să fie și Dorian Popa în film. Sunt un pic îngrijorat de Pain că are probleme de sănătate și s-a mutat înapoi la Arad. Nu pot să fac următoarea piesă 5GANG fără Pain. E clar că lucrurile nu vor dura la nesfârșit și nu se minte nimeni. Nu cred că noi o să ne certăm, dar în momentul în care vom simți că nu vor mai funcționa lucrurile, nu vom mai continua. Eu i-aș mai da un an. Aș vrea să ne retragem în glorie cam peste un an de zile. Desigur, dacă oamenii vor iubi în continuare la maxim proiectul, cu siguranță o să-l menținem.”, a declarat Selly într-un podcast.