Justin Bieber este un mare iubitor de tatuaje. Artistul se inspiră din tot ceea ce îl înconjoară și nu stă prea mult pe gânduri atunci când vine vorba de a trece pragul salonului de tatuaje.

Justin aproape că și-a făcut un obicei din a-și tatua numele pieselor sau al albumelor. Artistul a lansat de curând ”Justice”, iar piesele care s-au bucurat până acum de videoclipuri oficiale au fost ”Anyone”, ”lonely”, ”Hold on” și ”Peaches”. Fanii su speculat că toate piesele sunt inspirate de soția lui, Hailey, iar Biebs nu a negat asta.

Nu, acolo nu! Asta este singura parte a corpului pe care Justin Bieber nu ar tatua-o! Ce părere ai?

Justin a mers în weekend la bunul lui prieten, Dr. Woo, cel care a tatuat-o de fiecare dată și pe Hailey și a decis să își mai adauge un desen permanent la colecție. De data aceasta, Bieber nu a optat pentru cuvinte sau fraze pompoase, ci a ales să își tatueze o piersică inspirată de piesa lui.

 

 

Și Hailey este o mare fană a piesei ”Peaches”. Modelul s-a filmat în timp ce se machia folosind culori deschise și calde, inspirate din nuanța piersicilor și i-a provocat pe urmăritori să îi dea tag în cazul în care vor recrea makeup-ul ei.