Chris Hemsworth este recunoscut pentru rolul lui legendar din seria „Avengers”. Thor are milioane de fani în lumea întreagă, dar atunci când vine vorba de aprecierea din partea propriei familii, lucrurile stau diferit.

Toți puștii iubesc supereroii, mai ales atunci când stau cu ei în casă. Ei bine, nu este și cazul picilor lui Chris Hemsworth, care nu sunt mai deloc impresionați de prestația tatălui lor. Chris s-a resemnat cu această idee, mai ales că cei mici deja au un alt erou preferat.

„I-am luat cu mine pe platoul de filmare, au fost entuziasmați câteva minute, după care au realizat că este destul de plictisitor. De fapt, cred ca Wonder Woman este personajul lor preferat”, a declarat Chris într-un interviu recent.

Chris va reveni pe 8 iulie în rolul lui Thor în toate cinematografele din țară. Din distribuția „Thor: Love and thunder” fac parte Taika Waititi, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale și Karen Gillan. Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor”, pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher”.