Rihanna nu revine prea curând în muzică, dar revine în atenția fanilor cu un nou scandal. Diva din Barbados are de gând să lanseze cu mare fast o nouă colecție de lenjerie și deja a ales ambasadorul pentru asta. Nu a fost cea mai inspirată alegere, iar fanii au sărit imediat să îi atragă atenția.

Riri este în mijlocul unui scandal uriaș în online. Artista are noi piese de lenjerie în colecția sa și a decis ca acestea să fie prezentate în online de Conchita Wurst care între timp a devenit model. Conchita a devenit cunoscută în urmă cu 7 ani, atunci când a câștigat Eurovisionul pentru Austria. Acum, Conchita a ales să cocheteze și cu lumea modei și deja a bifat o reușită importantă pentru portofoliul de model. Wurst este ambasadorul colecției Savage x Fenty și s-a lăudat cu asta pe Instagram. Urmăritoriii Rihanneiu nu au fost de acord cu alegerea ei, mai ales că s-au obișnuit că piesele să fie puse în valoare de modele sexy.

La polul opus s-au aflat fanii Conchitei care i-au comentat într-un număr cât mai mare. Laudele au fost la ordinei zilei pentru pictorialul realizat și au apreciat inițiativa Rihannei de a avea o campanie cât mai diversificată. Anul trecut, Riri a decis ca piesele ei să fie puse în valoare de Megan Thee Stallion. ”Meg este energia pe care o căutăm noi. Este a persoană care își asumă riscurile cu atitudine, caracter și personalitate.” a declarat la acel moment Riri pentru Harper’s Bazaar.