De când a cunoscut-o pe Hailey, Justin Bieber este un alt om. Artistul s-a schimbat radical, a luat-o pe calea cea bună și vrea să îi învețe și pe alții din experiența lui. Soțul lui Hailey a făcut deja prima oprire și a luat-o și pe iubita lui.

Justin Bieber începe să semene din ce în ce mai mult cu Kanye West. Nu, nu cel de acum care divorțează de Kim, ci cel care este atras de divinitate. De ceva timp, Biebs și-a pus fanii pe gânduri cu postările. Artistul și-a făcut un obicei din a posta mesaje despre Dumnezeu și despre experiența lui cu divinitatea.

Convins că legătura spirituală cu Dumnezeu poate salva multe vieți, Biebs a decis să meargă săptămâna trecută într-un penitenciar din Lancaster alături de pastorul său pentru a le vorbi deținuților despre spiritualitate. Vizita a fost una destul de discretă, dar Hailey a decis că este timpul să posteze câteva imagini și pe Instagram.

Cei doi au fost însoțiți de multe persoane din staff-ul lor și au reușit să surprindă câteva momente. Hailey a fost cea care a urcat imaginile pe Instagram alături de descrierea: ”Am avut oportunitatea să vizitez închisoarea din Lancaster. A fost o zi care mi-a schimbat viața și nu voi uita oamenii minunați pe care i-am întâlnit și poveștile lor uimitoare. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au făcut ca asta să fie posibil!”