A devenit un trend ca vedetele să păstreze suspansul unei sarcini până în momentul în care decis că este timpul ca fanii să afle de pe Instagram. Între timp, unele dintre ele au și născut, dar sigur fanii nu au uitat aceea primă imagine cu marele anunț.

Instagramul este locul de unde fanii își ia cele importante știri despre vedetele lor preferate. Pandemia le-a mutat pe toate pe Instagram, așa că și anunțurile despre sarcini au fost făcute tot acolo. Nu știm cine a fost prima care a dat trendul în acest domeniu, dar suntem siguri că va mai rezista mult timp.

Cardi B și-a surprins fanii atunci când a urcat pe Instagram prima imagine cu burtica de gravidă. Artista și Offset așteaptă cel de-al doilea copil, semn că relația este pe drumul cel bun. Cardi B și Offset mai au împreună un copil, pe micuța Kulture Kiari Cephus care a venit pe lume în iulie 2018.

Ellie Goulding. Fanii lui Ellie au putut să vadă pentru prima dată burtica de gravidă a artistei într-o ședință foto pentru Vogue. Ellie experimentează pentru prima dată rolul de mămică, dar nu are de gând să renunțe la pasiunea ei pentru muzică.

 

 

Jena Frumes. Jason Derulo a interpretat multe roluri pe TikTok, dar de departe acesta va fi cel mai mare rol din viața lui. Artistul și iubita lui, Jena Frumes vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut de Jena pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat o imagine cu burtica de gravidă alături de descrierea ”Mom & dad”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

 

Halsey. Halsey trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista este însărcinată cu primul ei copil și deja a postat prima imagine cu burtica ei. Artista le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că și-a dorit această sarcină atât de mult încât a plănuit-o. ”Sarcina mea a fost 100% planificată și am luptat din greu pentru acest bebeluș. Aș fi fost la fel de încântată și dacă se întâmpla altcumva”. a spus artista.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Natti Natasha. La gala de decernare a premiilor Lo Nuestro, Natti Natasha și-a luat prin surprindere fanii atunci când i-a anunțat că va deveni mămică. ”Am fost binecuvântată de Dumnezeu. Mulți doctori mi-au spus că nu voi putea fi mamă, iar astăzi mă flu în fața voastră, arătând lunii întregi burtica mea de gravidă în șase luni”.

 

 

Nicki Minaj. În luna mai anul trecut, Nicki le povestea fanilor că are grețuri și stări de vomă, iar aceștia s-au întrebat dacă nu cumva este însărcinată. Pe atunci, Minaj nu a confirmat sau infirmat zvonurile. Când a fost întrebată dacă va posta o fotografie cu burtica de gravidă, ea a răspuns: ”Da, în câteva luni. Lumea nu este încă pregătită.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

 

Christine Quinn. Christine a făcut marele anunț pentru People: ”Suntem foarte fericiți să vă anunțăm că vom fi părinți. Mi-am dorit ca fiecare vis să devină realitate și așa s-a întâmplat și de data asta. Am știut că vrem să devenim părinți în 2021, iar eu m-am imaginat însărcinată în timpul orelor de meditație. Sunt foarte pregătită pentru acest capitol nou din viața mea și de abia aștept să îmi țin copilul în brațe.”

 

 

Gina Pistol. Smiley era la studio atunci când a primit un apel de la iubita lui care îi spunea că îl așteaptă acasă ”să discute”. Artistul și-a dat seama că este vorba de ceva serios și avea o mică bănuială că ar putea fi vorba despre o sarcină, dar a așteptat să ajungă acasă pentru a primi marea veste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

 

Gigi Hadid. Modelul în vârstă de 25 de ani a confirmat totul în cadrul emisiunii The Tonight Show With Jimmy Fallon from home. ”Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm știrea în modul nostru, însă suntem foarte încântați și fericiți și recunoscători pentru toate mesajele de susținere și felicitările pe care le-am primit. Există și o parte bună a faptului că putem fi acasă, împreună și chiar putem lua această experiență zi cu zi.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)