Pe 18 mai a avut loc tradiționalul concert al băieților de la Carla's Dreams, pentru prima dată la Romexpo.

Cei care au deschis concertul au fost Mark Stam și Vanotek, iar alături de ei au mai cântat Lori și Micayla. Băieții de la Carla's Dreams au urcat pe scenă pe la 21:30 și au început concertul cu piesa "Zarplata", au continuat cu "Născuți în Moldova" și cu "Pohui". În timpul piesei "Luna" o pânză albă cu NOCTURN a fost pusă deasupra oamenilor din față.

Prima invitată a fost Antonia. Artiștii au cântat o piesă nelansată încă, "Anxietate". Deliric a urcat și el pe scena de la Romexpo și a cântat alături de trupă cea mai nouă piesă a lor, "Dependent". Ultima invitată a fost Delia. Artista a avut o intrare spectaculoasă, a cântat dintr-o inimă și fanii au rămas muți de uimire.

Spectacol a fost și în timpul piesei "Sub pielea mea", atunci când 10 dansatoare au dansat în cuști în stânga și în dreapta scenei. Băieții au cântat și o variantă unică a piesei "Ne bucurăm în ciuda lor" și au spus că este prima, dar și ultima dată când o vor cânta. 

Cei cinci câștigători ai concursului organizat pe Instagram și-au adus prietenii la concert, și-au primit premiile, au făcut poze în backstage cu artiștii lor preferați, s-au bucurat de concert și le mulțumin că au participat.

NOCTURN a fost un concert "Doar pentru ai noștri", au spus băieții de la Carla's Dreams.