La scurt timp după ce s-a zvonit că mariajul ei a ajuns la final, Alexandra Stan a dat de înțeles că este o femeie singură. Artista și-a șters toate pozele cu fostul soț de pe contul de Instagram. 

Alexandra Stan a plecat într-o vacanță în Dubai, la scurt timp după ce s-a aflat că s-a despărțit de soțul ei. Artista și-a făcut timp și pentru o ”curățenie” pe feed-ul de Instagram și a decis să șteargă toate fotografiile care îi aminteau de mariajul încheiat recent. Alexandra avea pe feed câteva fotografii de la nunta de pe plajă, pe care a făcut-o la începutul verii, dar și imagini de la shooting-ul pe care l-a făcut pentru o revistă celebră de la noi și în care apărea pentru prima dată în rochie de mireasă. Toate acele fotografii au dispărut de pe contul ei de socializare, semn că artista este dispusă să privească spre viitor, iar mariajul tocmai încheiat este doar o amintire acum. 

Alexandra a luat prin surprindere pe toată lumea vara aceasta, când a anunțat că s-a căsătorit în secret. Multă lume nici nu știa că are o relație, iar lucrurile s-au întâmplat rapid, pentru că ea și partenerul ei au decis să facă pasul cel mare după doar câteva luni de relație. Mariajul a durat, la rândul său, tot câteva luni, iar la începutul toamnei, presa a început să scrie că ea și soțul ei și-ar fi spus ”adio”. Chiar dacă nu a confirmat despărțirea cu subiect și predicat, artista s-a afișat singură la evenimente, a plecat singură în vacanță, iar acum a decis să șteargă și de pe Instagram amintirile cu soțul ei.