Face ce face și ajunge din nou în atenția fanilor ei. Vorbim despre Ariana Grande, care a ținut primele pagini ale ziarelor în ultima vreme, după ce s-a căsătorit în secret. De data aceasta nu este vorba despre nuntă, ci despre tatuajele artistei, care au ”dispărut” subit în ultima perioadă. 

Fanii înfocați ai Arianei Grande îi cunosc fiecare tatuaj pe care artista îl are la vedere. Așa cum ai văzut aici, Ari are peste 50 de tatuaje și are de gând să își mai facă și altele. Artista nu este însă mulțumită de toate desenele pe care le are pe piele, iar fanii ei au lansat o teorie potrivit căreia cântăreața a scăpat de câteva dintre tatuaje, după ce s-a afișat fără ele în ultima perioadă. Ariana și The Weeknd au cântat recent la gala de decernare a premiilor iHeart Radio Music Awards. Piesa ”Save Your Tears”, pe care au înregistrat-o sub formă de duet, s-a auzit live la eveniment, dar cei care au văzut momentul, live sau înregistrat, au observat altceva. 

Ariana Grande, record pe Instagram. Vezi imaginile care au adunat 25 de milioane de like-uri într-o zi!

Ariana Grande a purtat o fustă lungă și un top foarte decoltat, iar cei care au văzut-o au remarcat faptul că o parte dintre tatuajele artistei au dispărut subit. Nici urmă de Pokemonul și fluturașii pe care îi avea desenați pe braț. În timp ce unii sunt de părere că Ariana și-a îndepărtat tatuajele definitiv, cu laser, alții au spus că artista doar și-a acoperit desenele de pe piele cu corector și fond de ten.