La asta chiar nu se aștepta nimeni! În timp ce unii vor să țină cât mai secrete conversațiile și își pun zeci de parole, alții sunt dispuși să își expună pe TikTok toate mesajele private.

Fanii lui Iggy Azalea nu au mai auzit demult vești despre artistă, așa că aceasta tocmai ce a lansat ”Sip it”, o piesă în colaborare cu Tyga. Acum că întreaga atenție s-a mutat asupra ei, Iggy a aruncat bomba pe TikTok. Rapperița s-a filmat folosind celebrul efect cu background și le-a arătat urmăritorilor lista ei de mesaje private.

Băiatul lui mama! Iggy Azalea a postat prima imagine cu băiețelul ei

Iggy nu s-a ținut de treabă până la capăt și a blurat imaginea și numele persoanelor de care a primit mesaje. Fanii s-au prins imediat că este vorba tot de persoane publice și din anturajul artistei, mai ales că aveau milioane de urmăritori. Iggy nu duce deloc lipsă de propuneri indecente, chiar în filmulețul de pe TikTok arătându-le fanilor că unii bărbați sunt dispuși să îi ofere sume mari de bani pentru o simplă conversație.

”Știu că ai bani și asta deja nu te mai încântă, dar știu că timpul tău costă bani, așa că te voi plăti cu 15.000 de dolari doar pentru a vorbi cu mine. La telefon sau face to face. Banii îi voi trimite instant prin intermediul unei aplicații.”, așa suna unul dintre mesaje.

 

 

@thenewclassic

ha ha ha as if!?!?! 🙃 stay outta my DMs uglies.

♬ Sip It - Iggy Azalea & Tyga