De când s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble a fost foarte discretă în ceea ce privește relațiile. Artista nu s-a mai afișat oficial cu niciun bărbat, deși presa a speculat că ar fi combinată ba cu Costi Ioniță, ba cu Cobra Tate, ba cu diverse alte personaje din showbiz. 

Lidia Buble tace și face și nu prea dă multe detalii din viața personală, însă cei mai vigilenți fani observă imediat când în peisaj apare un nou iubit. La fel s-a întâmplat și acum, iar artista s-a afișat recent în brațele unui bărbat misterior, în vacanța din Ibiza. Chiar dacă nu i-a arătat chipul, mulți s-au prins despre cine este vorba și îți spunem doar atât: Lidia iubește un star internațional. 

Cel care i-ar fi cucerit inima frumoasei cântărețe este un actor de origine cubaneză, pe nume Harlys Becerra, care are 37 de ani. Cei doi au fost recent în vacanță în Spania, la Ibiza, mai exact, și au postat imagini din același loc, fiecare pe contul lui de Instagram. Cei doi își dau like-uri la tot ce postează, iar Harlys i-a comentat recent Lidiei la o fotografie din vacanță. Actorul de origine cubaneză a jucat într-o producție Netflix de mare succes. A avut rol de polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”, produs de aceeași echipă care a semnat și ”La Casa de Papel”.