Iggy Azalea a renunțat la intimitate pentru câteva sute de mii de like-uri. Artista a postat pe TikTok un filmuleț în care își arăta mesajele private, iar cea mai mare provocare pentru fani a fost să descopere cine se află în spatele imaginilor blurate.

Nimic nu este imposibil pentru fanii însetați de cancan. Acum câteva zile, Iggy Azalea a fpcut publică lista ei de mesaje private, iar ce se afla acolo i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Artista a primit o mulțime de propuneri indecente, dar și sume de bani pentru discuții face to face sau online. Iggy nu a căzut în plasa admiratorilor, ci a decis să îi expună public.

No more secrets. O artistă celebră și-a făcut publice DM-urile. Lista este plină de bărbați celebri dispuși să îi ofere bani

Azalea nu a vrut să meargă prea departe și a blurat imaginile de profil și numele, dar fanii au făcut research și au aflat despre cine este vorba. Fanii au lansat mii de teorii și au ajuns la concluzia că Steve Aoki, Brooklyn Beckham și Travis Scott sunt cei care ar fi dispuși să facă orice măcar pnetru un one night stand cu Iggy. 

Cel care este cel mai bănuit dintre toți este chiar Travis Scott, mai ales că rapperul îi dădea like-uri pe Instagram în mai anul trecut.