Rita Ora și-a făcut curaj și l-a scos în lume pe iubitul ei. Chiar dacă au existat zvonuri de ceva luni privind relația ei, artista a decis că acum este momentul perfect pentru a oficializa totul.

Rita Ora este una dintre cele mai secretoase artiste atunci când vine vorba de viața ei personală. După multe speculații apărute în presă, artista a decis să pună capăt zvonurilor și să îl prezinte întregii lumi pe noul ei iubit. Oficializarea relației a fost una cu mare fast, având în vedere că Rita și-a dus partenerul pe covorul roșu la lansarea filmului ”Suicide squad” din L.A.

Taika Waititi are 45 de ani, dar diferența de vârstă dintre cei doi pare să fie doar un număr. Rita și Taika se înțeleg de minune, iar fericirea s-a putut citi pe chipul lor. Cei doi au radiat în ținute glam și s-au accesorizat perfect.

Nu ar fi de mirare ca în curând fanii să îi vadă și cu copii, având în vedere că Rita a declarat într-un interviu mai vechi că și-a luat toate măsurile pentru a deveni mămică. Artista și-a congelat ovulele încă de la vârsta de la 24 ani. ”Am vrut să evit presiunea aceea care vine odată cu înaintarea în vârstă, așa că le-am luat-o înainte.”