Denis Roabeș este unul dintre cei mai secretoși artiști de la noi atunci când vine vorba de viața personală. Artistul nu își sufocă fanii cu imagini cu iubita lui, dar și atunci când vorbește despre ea se asigură că îi face cele mai frumoase declarații de dragoste.

Denis de la The Motans are sute de mii de fane care suspină pe piesele lui. Ceea ce ar trebui ele să știe este faptul că artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca, iubita lui. Denis este un romantic incurabil, așa că fiecare vorbă pe care o rostește la adresa Biancăi este declarația perfectă de dragoste.

Cei doi de înțeleg de minune, iar Bianca îi este mereu alături și îl susține în cariera lui de artist. Nu este simplu să fii iubita lui Denis, iar artistul știe asta. Întrebat mai demult în cadrul unui podcast ce reprezintă iubita lui pentru el, Denis a avut vorbele la el:

”Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert la Cluj, apoi la Dej, iar de acolo a început totul. După concert am mers la o benzinărie unde aveau doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță, mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice.”, a spus Denis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Spermezan (@bi_dix)