Billie Eilish continuă să își surprindă fanii. Artista a realizat o ședință foto incendiară pentru publicația Vogue și și-a arătat pentru prima dată tatuajul. Believe us, la asta chiar nu se aștepta nimeni!

Billie Eilish este ca o cutie plină de surprize. Tocmai când nimeni nu se aștepta să o vadă purtând altceva în afara hainelor baggy, ei bine, artista a optat pentru câteva ținute provocatoare și a realizat un shooting pentru revista Vogue. Fanii au rămas surprinși să vadă aceasta abordare la Billie, dar de departe cel care a atras atenția a fost tatuajul de pe piciorul drept.

Dacă acum câțiva ani, într-un interviu acordat aceleiași publicații, Billie nu era încântată idea tatuajelor, între timp, artista și-a făcut primul ei desen permanent. Eilish s-a ținut de promisiunea din trecut în care a spus că dacă și-ar face vreodată tatuaj ar alege un loc în care nu ar fi foarte vizibil și chiar asta s-a întâmplat. Tatuajul lui Billie nu este unul foarte evident, dar câțiva fani de pe Twitter cred că este vorba despre un dragon. Chiar dacă curiozitatea urmăritorilor lui Billie a atins cote maxime, aceasta i-a asigurat că nu îi vor vedea niciodată tatuajul în întregime.

Eilish a dezvăluit că a acceptat acest shooting tocmai pentru a le demonstra tuturor că nu este nimic greșit în a avea încredere în tine și în corpul tău. ”Dacă îți arăți corpul nu te face să meriți mai puțin respect. Am purtat mult timp haine largi tocmai pentru a nu fi asociată cu un obiect sexual. Până acum, nimeni nu putea avea o părere pentru că nu știa ce se află pe sub haine.”, a declarat Billie.