Feli și-a obișnuit fanii de ceva ani încoace cu aceeași nuanță de păr. Chiar dacă poate nu pare adepta schimbărilor radicale, artista a decis să părăsească clubul blondelor și a optat pentru o altă culoare îndrăzneață care o prinde de minune.

Feli și-a luat inima-n dinți și a decis că după atâția ani în care s-a afișat cu părul blond, acum este momentul unei schimbări. Artista nu a stat deloc pe gânduri atunci când și-a ales noua culoare a părului și, deși este o schimbare destul de radicală, trebuie să recunoaștem că o prinde de minune. Momentan, Feli nu a postat nicio imagine cu noul look la ea pe Instagram, dar Gina Pistol a fost cea care le-a prezentat-o fanilor pe noua Feli. Artista împreună cu gașca de la HaHaHa a fost prezentă la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei și nu a putut rata ocazia de a se fotografia alături de fericiții părinți.

În luna aprilie, Feli a vorbit deschis în cadrul unei emisiuni tv despre bullying-ul cu care a trebuit să se lupte în copilărie. ”Când eram mică mi se zicea girafă pentru că am gâtul lung. Sufeream. Țin minte că foarte mulți ani am mers cocoșată până când m-a văzut mama. Mi-e frică ca bullyingul să nu ajungă la fetița mea. Se pare că ne-am înrăit. Credeam că prin prisma pandemiei o să ne mai îmbunăm, dar pare că e mai rău. Astfel de oameni sunt nefericiți acasă și de aceea aruncă cu noroi”, a spus Feli la Neatza cu Răzvan și Dani.