Antonia este una dintre artistele care indiferent dacă se afișează cu sau fără machiaj, tot arată bine. Iubita lui Alex Velea nu se ferește să posteze pe Instagram imagini din categoria ”no makeup, no filter”, iar la cât de bine arată, nici nu ar avea cum să fie altcumva.

Antonia și-a uimit din nou fanii de pe Instagram. Artista a postat o imagine la prima oră a dimineții în timp ce se grăbea să ajungă la manichiură. Iubita lui Velea nu a mai avut timp să se machieze, așa că a plecat din casă fără să apeleze la trucuri de beauty. Antonia s-a afișat pe Insta stories fără makeup, dar și fără efecte, iar tenul artistei este perfect. Nu degeaba se numără printre cele mai frumoase femei din lume!

Se opresc la 3. Antonia și Alex Velea nu pot avea un al patrulea copil. ”Sănătatea iubitei mele nu îi mai permite... ”

Antonia are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă și respectă cu strictețe orele de mers la sala de sport. Nu degeaba îi spune Alex Velea ”șefa”. Antonia is the queen of everything, iar imaginile pe care le postează pe Instagram adună într-un timp foarte scurt sute de mii de like-uri. Artista s-a afișat de multe ori în online cu ținute sumar care i-a pus în evidență formele perfecte.