Kanye West a revenit la sentimente mai bune față de vechii lui prieteni. După ce s-a despărțit de Kim, rapperul a început să facă ordine în viața lui și deja a decis pe cine vrea aproape. Spre uimirea tuturor, Kanye a îngropat securea războiului cu Drake.

Scandalul dintre Kanye și Drake a început în 2009 și, de-a lungul timpului, cei doi s-au atacat, mai direct sau mai subtil. Lucrurile au escaladat și mai mult în 2018, când s-a zvonit că Drake ar fi avut o aventură cu Kim Kardashian, iar Kanye a luat foc. Zvonul a revenit în atenția publicului recent, după ce Kim și Kanye au anunțat că divorțează. Fostul soț al lui Kim a mai făcut un pas în războiul cu Drake și a postat pe internet adresa acestuia de acasă. Postarea a fost ștearsă ulterior, dar a stat ceva timp pe internet, așa că mulți au apucat să afle unde locuiește canadianul.

Drake nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Kanye, cum altfel decât în versuri. În piesa ”7AM on Bridle Path” (n.r. Bridle Path este strada pe care locuiește Drake), rapper-ul îl numește pe Kanye ”disperat după atenție” și l-a invitat să își rezolve conflictele față în față, ca între bărbați: “Give that address to your driver, make it your destination / ’Stead of just a post out of desperation.”

Drake nu s-a oprit acolo și l-a acuzat pe Kanye că cerșește atenție non-stop, că se hrănește cu aparițiile mediatice și că ar face orice să fie în centrul atenției. Canadianul a avut ceva de spus și despre Yeezy, brand-ul lui Kanye. O altă sursă a rivalității lor constă în faptul că fostul soț al lui Kim colaborează de ani buni cu Adidas, în timp ce Drake are un deal cu Nike. 

Acum, inevitabilul s-a produs, iar cei doi rapperi au uimit Instagramul cu cele mai recente imagini postate. Kanye și Drake s-au împăcat și, în timp ce unii cred că totul a fost doar un marketing bun, alții sunt de părere că cei rapperi pregătesc o piesă împreună.

„Îl rog pe Drake pe 7 decembrie să mi se alăture pe scenă ca invitat special pentru a împărtăși cele mai mari albume ale anului, live în Los Angeles, cu scopul final să-l elibereze pe Larry Hoover. Cred că acest eveniment nu numai că va aduce conștientizarea cauzei noastre, dar va demonstra oamenilor de pretutindeni cât de mult putem realiza atunci când ne lăsăm mândria deoparte și ne unim”, scria Kanye pe Instagram săptămâna trecută.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)