TikTok-ul dictează trendurile, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Provocările de pe rețeaua socială dau dependență, iar vedetele nu se lasă nici ele mai prejos. Cea mai recentă victimă a TikTok-ului este Halsey.

Trend-ul schimbărilor de look a revenit pe TikTok și face din ce în ce mai multe victime. După Iggy Azalea, Haley este următoarea artistă care și-a făcut curaj și a renunțat la podoaba capilară. Înainte de a se rade, Halsey avea un look super cool și își vopsise părul în culorile curcubeului special pentru a promova cel mai recent album, ”Manic”. 

Pe contul de TikTok, Halsey a postat un videoclip în care poartă o perucă, iar atunci când renunță la ea...surpriză! Și-a arătat noul ei look. Bineînțeles că după acest videoclip au urmat și întrebările din partea fanilor în care aceștia erau curioși să știe dacă se află vreun motiv în spatele acestei decizii.

Răspunsul lui Halsey? ”A crescut foarte lung și am zis că atâta timp cât este sănătos, nu îl mai tund. Apoi, l-am văzut crescând și mi-am zis că este drăgut, dar parcă îmi era dor de părul scurt. Și așa am făcut-o!”, a scris artista pe Twitter.

 

 

@halsey

I did it 😬

♬ original sound - Makayla