Lidia Buble este într-o formă de zile mari. Artista nu se abate de la orele de sport și ar fi și păcat să nu posteze rezultatele la care a ajuns pe Instagram, poate îi motivează și pe fani.

Lidia Buble este pusă pe fapte mari. Statutul de burlăciță îi priește de minune, iar asta se vede și în postările pe care le face pe social media. Artista a revenit în forță din mini vacanța din Spania, unde a fost însoțită de stilista ei, Anda Crăpătureanu. Ajunsă pe tărâm românesc, Lidia a dat o fugă până la prietenii ei de la salon pentru a-i aranja părul așa cum știu ei mai bine. Noul look pe care l-a adoptat i se potrivește de minune și aproape că fanii deja nu și-o mai pot imagina cu părul lung.

Mirror, mirror on the wall! Lidia Buble, în vizită la medicul estetician. Ce schimbări are de gând să-și facă?

Fiind o vizită scurtă, Lidia Buble a optat pentru un outfit lejer și sigur fanii au observat cel mai important detaliu din imagine. Lidia a purtat o pereche ele leggins negri pe care i-a combinat cu un crop top bej și a uitat să pună sutien. Nu, suntem siguri că nu a uitat, ci așa a crezut că este mai bine la acea ținută. Cu siguranță fanii nu s-au supărat ci, din contră, au fost încântați de alegerea Lidiei.