Delia adoră să călătorească, iar asta se vede din postările de pe Instagram. La final de an, artista a decis să se răsfețe cu o mică escapadă la capătul lumii.

Între Delia și pasiunea de a călători nu se poate pune nimeni și nimic. Nici măcar COVID-ul. Artista a decis să își încarce bateriile cu energie tocmai din Zanzibar. Delia este o împătimită a călătoriilor și are chiar și un cont de Instagram creat special pentru amintirile din escapadele ei, dar și pentru a fi o sursă de inspirație pentru cei care vor să meargă în vacanță și nu știu ce destinație să aleagă.

Dacă la începutul pandemiei Delia a vizitat locuri cunoscute de la noi din țară, acum, artista a pus degetul pe harta lumii și a ales Tanzania. Artista a urcat pe contul de Instgram o serie de imagini care par desprinse dintr-o altă lume și, în timp ce unii dintre urmăritori visau cu ochii deschiși la o asemenea vacanță, alții au fost nemulțumiți de alegerea artistei. ”Ce bine că acolo nu a ajuns COVID-ul”, ”O fi bine fără mască și fără frică?” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

La cât de mult călătorește Delia, ar fi bine să se țină de promisiune și să se lanseze în lumea vlogging-ului.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)